estrellademar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Tja....

  Tja......

  Vanochtend was ik boos. Teleurgesteld ook. 

  Boos om die ene opmerking. Teleurgesteld over het resultaat.

  De opmerking was: heeft u hechtpleisters? Nee, dan geef ik u er een paar. Die kunt u opdoen als u ergens naar toe gaat en u vindt het vervelend (dat je een litteken ziet). Lekker dan zo'n opmerking!

  En teleurgesteld omdat...nouja, het litteken is best wel groot. 2cm dat wist ik wel maar toch, volgens mij is het ruim 2 cm geworden. En dat voor zo'n stom plekje.

  En ik ben er nog niet. Na 5 dagen mag ik starten met............massage. Jawel. Om te voorkomen dat het littekenweefsel gaat verharden. Zal pijn doen maar daar moet ik dan maar even doorheen. Nou lekker dan. Zit ik op te wachten. Ben ik eindelijk af van het plekje, heb ik dat ervoor in de plaats.

  Maar goed. Het is allemaal in orde verder dus na vanochtend zien ze me niet meer terug bij de plastische chirurgie. Wel bij de dermatoloog. Levenslange controle geloof ik. 

  En verder mag ik volgens die ene zuster een jaar lang niet in de zon. Moet ik een petje op en zonnebrandcreme (ik haat zonnebrandcreme). Dus ik heb nog wat drempels te overwinnen.

  Gelukkig was dit allemaal vanochtend en is het inmiddels middag en voel ik me weer wat steviger in mijn schoenen staan.

  De tijd zal zijn werk doen. In ieder geval voor mijn blauw-paars-groen-gele oog. En hopelijk op termijn ook voor het litteken.

   

  Noot van de redactie :-):
  na nog eens overleg met de dermatoloog over de zalf heb ik besloten om toch het plekje weg te laten halen omdat de zalf niet diep genoeg kon komen. Dus ja, waarom dan zalf smeren? Dus werd het uiteindelijk toch snijden. Dat was op 23 augustus. Ik vond het reuze eng. Maar daarna was ik vooral opgelucht dat het voorbij was. Nou ja, voorbij? Ik moest een week met een hechtpleister lopen en ik zag eruit alsof ik op mijn gezicht geslagen was. Zo voelde het ook trouwens. Dat zakte na een paar dagen af. Na een week mochten de hechtingen eruit (en de pleister eraf). Ik werd er licht van in mijn hoofd van dat geknip aan die hechtingen. Maar goed, koffie is overal goed voor, dus ook daarvoor (ff zitten met een kopje koffie voordat ik weer in de auto stapte). Het bovenstaande is getypt vlak nadat de hechtingen eruit zijn gehaald. Inmiddels (bijna 2 weken verder) is het litteken niet meer zo vurig, doe ik elke dag 2 minuten gekke bekken trekken om de elasticiteit erin te houden hahahaha (van het litteken dan) en is mijn oog een stuk minder blauw en groen. Weg is het nog niet, gaat langzaam. Maar gestaag :-)

   

   


  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl