estrellademar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Huidplekje vervolg

  Ik had afgesproken dat ik op maandag 11 juni de hechting eruit zou halen.

  Maar 11 juni wilde ik naar mijn moeder.

  Dus belde ik het ziekenhuis af. 

  Dat bleek niet goed genoteerd te zijn want die maandag werd ik gebeld. Ja, u zou toch de hechting eruit laten halen hier, maar wij zien u niet. Zo ongeveer was de strekking. Nee dat klopt, ik heb het afgezegd bla die bla. De belster zei dat ik ook op 12 juni terecht kon om 08.15 uur om de hechting eruit te laten halen. En de uitslag is ook al bekend liet ze zich ontvallen. Maar, zei ze even later, toen ik zei dat ik bij de huisarts al een afspraak had voor de hechting eruit te laten halen, dan laten we het zoals het is, en zal de dermatoloog u bellen op de afgesproken tijd.

  Tja...en vandaag is het dan zover. Ze kan straks bellen. Bij vlagen bekruipt mij angst. Wat nou als........

  Niet aan denken.

  Positief denken.

  Het verwijderen van de pleister viel me nog niet mee trouwens. Het mocht er na 2 dagen af maar zat natuurlijk vast aan de wond. Gelukkig ging het na de douche eraf. Top!

  En de hechting verwijderen....deed even pijn maar het was zo gepiept.

  Eigenlijk....ben ik er mooier op geworden hahaha. Geen bobbelig plekje meer te zien. Tot nu toe. En van een litteken zie je niks. Althans, ik zie het niet. En zeker niet zonder bril :-)

  Laterszzz

  Update: toch een plekje dat eigenlijk weg moet, maar zonder haast, dus dat is mooi. En: misschien kan het toch met zalf. Dinsdag a.s. laat ik er nog even naar kijken. Als ik besluit om te laten snijden dan kan het precies weggesneden worden (of krap zoals ze dat noemde). Door die vreemde plastische chirurg. Mmmmm weet niet of ik mijn gezicht aan hem wil toevertrouwen maar toe maar. Zover is het nog niet. Eerst maar weer NU. As always :-)

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl