estrellademar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Never a dull moment

  In vogelvlucht:

  Met Pasen wilde J wel naar E. 1 nachtje. Dus zaterdag heen, zondag terug.

  Vond E te kort

  Ik was helemaal verbaasd. Wil het kind weer snel komen, vindt ie het te kort

  Kreeg ook nog een bui regen over me heen. Heb de hoorn maar ver weggehouden. Het bekende verhaal: hij wil J meer zien, desnoods via een advocaat, is er klaar mee, kent een advocaat, wil aan de andere kant dat ook niet doen (advocaat inzetten), beter om het onderling goed te regelen maar als dat niet kan etc etc. En passant veel respect voor mij maar hee luister J is niet de baas. J staat onder papa. Niet erboven en ook niet ernaast. En hee M, jij moet bepalen samen met mij, haar papa, want als je dat niet doet krijg je later problemen met J. Of woorden van gelijke strekking.

  Ik werd er wel zenuwachtig van, van die dreigementen. Dat ging weer voorbij.

  En er gebeurde niets.

  J had zoiets van: pfff, als papa het tekort vind, kom ik toch niet. Simpel. Maar ze was er ook door van slag en heeft er meerdere keren om gehuild.

  Bedankt he! Heel leuk zo.

  Afijn, ik mailde E daarna 2x. 1x om hem te laten zien dat het met het maken van afspraken fout gaat door hem en niet door ons (heel overzicht erbij) en de opmerking dat als hij aan zijn dochter vraagt om tijd voor papa te maken hij beter eerst kan bedenken dat hij tijd voor haar moet maken. De 2x mail was om hem te laten bedenken dat het handiger is om met J samen te praten over meerdere nachtjes logeren dan haar te dwingen tot iets wat ze niet wil (en ook niet werkt).

  Maar goed, dat laatste moet ie maar lekker zelf ondervinden, dat heb ik tenslotte ook moeten doen.

  Hele tijd stilte. Tot 18 april. E belde maar ik zat in vergadering. Daarna belde hij nog een keer in de avond ergens maar die oproep miste ik en toen vond ik het te laat om terug te bellen. Dat deed ik de volgende dag maar kreeg hem niet te pakken. Nou dan niet. Als ie wat wil belt ie zelf maar vond ik. Op koningsdag stuurde ik hem het filmpje van J van haar optreden met fitlala. Vond ie mooi liet ie weten via whats app. 

  Op 26 april feliciteerden wij hem met de verjaardag van zoontje J. Merci appte hij terug, ik bel morgen met J. 

  Geen belletje voor J hoor, echt niet.

  Op dinsdag 15 mei belt E dan weer. Of J wel weet dat papa jarig is (20 mei). Ja hoor, dat weet ze wel.

  J en ik hadden het er al over gehad, over naar papa gaan, omdat hij jarig is.

  Kijk, ondanks alles, vind ik het belangrijk dat ze wel op goede voet blijft staan met haar papa. Die goede voet was even ver te zoeken want ze vond hem stom en hij liegt en 'waarom is hij eigenlijk mijn papa', afijn dat soort diingen. Boos dus. Maar gelukkig zei ze begin van de week dat ze haar broertje wel weer wilde zien en dus naar papa wilde. Dus toen E belde konden we ons plan ontvouwen (zaterdag heen, maandag terug). Ons plan ging niet, het kon wel vrijdag heen en zondag terug. Ze kan meerijden met kennissen. Dat is fijn want ik zit een beetje met mijn rug sinds dinsdag door.............een nies! Niet te geloven. Het zat al niet echt lekker maar toen ik moest niezen ging het echt fout en stond ik scheef. Inmiddels gaat het wel weer maar ik sta nog niet te springen (so to speak).

  Afijn, die kennissen die stuurden mij van de week een app met de opdracht om vooral iets te eten en drinken mee te geven aan J (goh zeg, daar zou ik zelf nooit opkomen...............) ivm file-gevaar.

  En, let op, gisteravond, 17 mei om 21.30 uur belde E voor de 2e keer (hoe is het mogelijk) om te zeggen dat J vooral iets 'nets' mee moest nemen. Jurk zit al in de koffer zei ik hem. En nette schoenen vroeg hij? Ze heeft net nieuwe slippers gekregen zei ik.

  Mijn hemel, sorry hoor, maar anders kan ie nooit bellen, en nu zijn dochter (en de rest van de familie) uiterlijk vertoon moet vertonen omdat papa ingewijd wordt tot priester (of zoiets), kan ie in ene bellen voor een jurk.

  Daar hebben ze in Den Haag een mooie uitdrukking voor maar goed. We moeten het positief en met liefde en begrip etc benaderen.

  Valt niet mee. Daarom ook dit verhaal.

  Ciao.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl