estrellademar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  De vakantie nadert

  Niet te geloven eigenlijk. Over een paar weken is het al zomervakantie.

  In de afgelopen maanden zijn we:

  * bijna elk weekend naar ma geweest. En dus ook naar pa. Ze hebben ons nog nooit zo vaak gezien als in de afgelopen maanden.

  Helaas

  Pa woont inmiddels zelfstandig (sinds begin juni) in het zelfde gebouw als waar hij eerst tijdelijk zat om bij te komen. Zorg is ingehuurd, nieuwe meubeltjes zijn aangeschaft. Iedereen was er druk mee en mijn zus nog het meest.

  Ma woont inmiddels op een andere afdeling van het verpleeghuis, sinds 15 juni. Het revalideren ging niet snel genoeg en ze moest daar weg. Even kort door de bocht maar daar komt het eigenlijk wel op neer. De verhuizing naar 2 verdiepingen hoger hakte er in. De overdracht van de ene afdeling naar de andere is redelijk gegaan. Een nieuw zorgplan is inmiddels opgesteld (vorige week). Het gaat moeizaam allemaal. Het is te triest voor woorden om hier neer te zetten. We hebben er allemaal veel zorgen om en verdriet van. Ondanks de mooie lieve momenten die er ook zijn met mama. Hartbreaking en dan overdrijf ik niet.

  Dit alles laat weinig tijd en ruimte en zin etc over voor andere dingen. De tuin heb ik wel opgepakt (vanavond een courgette plukken!) en is ook weer erg leuk om te doen. Het schilderen ligt op zijn gat. Geen output. Aankomend weekend is het 3e weekend in al die maanden dat we niet afreizen naar DH. Verdrietig aan de ene kant, aan de andere kant ook wel hard nodig. Even gewoon weekend vieren samen.

  En dan de vakantie. Ik was in staat om alles af te zeggen maar heb het niet gedaan. We gaan! Drie weken in totaal zijn we weg. Bij vlagen vliegt het me aan en bij vlagen kijk ik er toch ook naar uit. Even afstand, even los.

  Gister had J een geweldige theatervoorstelling. En ze zag er ook heel mooi uit. Supertrots, echt wel!

  En ze gaat goed over naar groep 7. Top!

  Haar 10e levensjaar alweer. Time flies.

  Vandaag was ik boos op die ene collega die me nog wel eens in het vaarwater zit. Ik moest het kwijt tegen H. En daarna kwam ik R tegen in het dorp. Ook nog even tegen aan gepraat. Kreeg ik later in de mail een virtueel bloemetje van hem. Een zonnebloem. Doet goed! 
   

   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl