estrellademar.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Voorjaarsvakantie

  Yeah, wij hadden voorjaarsvakantie. En bleven thuis. Kon ik mooi schilderen. Gedaan. Zelfs de tafel binnen moest er aan geloven. Is nu wit met zwart ipv helemaal zwart. Het witte deel moet nog een keer, dat wel. En de hal is nog niet klaar maar een deel staat in de 1e laag verf. Wordt wel leuk hoor, het is een heel verschil met donkerbruin.

  Dinsdag 28 feb kon ik terecht voor een thermografisch onderzoek. Gedaan. Uitslag volgt nog.

  Woensdag 1 maart wilde J wel shoppen. We gaan alleen voor dat wat je nodig hebt waarschuwde ik J. We gingen voor een rokje en een korte broek en eventueel nog 2 leggings aangezien haar maillots te klein worden.

  Ik wilde eigenlijk ook nog kijken voor een paar leuke kleine tafellampjes maar goed, we gingen eerst naar de kledingwinkels: Ter stal, Hema, Zeeman, eventueel nog Wibra. Ter stal werd het niet. Hema wel. Geen rok maar wel 2 leuke jurken met 2 bijpassende vestjes en 2 leggings. Klaar. Zou je denken haha. In de flow van belandden we bij de H&M. Daar zag ze een tuinbroek. Eerder in de tijd had ze al aangegeven dat ze zoiets wilde hebben. Het werd een korte tuinbroek. We hadden nog kadokaartjes met voldoende geld erop. Helemaal stoer en leuk. Daarna gingen we naar de Action om even te kijken voor tafellampjes. O ja en ook nog naar de speelgoedwinkel voor een speen voor de pop. Maar 15 euro voor een speen gaat me echt te ver, dus dat feest ging niet door. Bij de action hoorde ik mijn mobiel. CT aan de lijn. Of ik mijn vader wilde bellen. Ik belde met mijn vader. Hij huilde aan de telefoon. Mama in het ziekenhuis. Ze was niet goed geworden in de keuken toen ze eten aan het klaarmaken was, heftige hoofdpijn, hing over het aanrecht. Afijn, lang verhaal kort: zware hersenbloeding. Eerste 48 uur kritiek. We zijn halsoverkop afgereisd naar DH, J en ik. Nou daar lag ze dan, zo breekbaar en teer in ene in dat ziekenhuisbed. Echt niet leuk! We sliepen bij mijn vader om hem te ondersteunen en te verzorgen. Ik dan. J kon op donderdag gelukkig mee met mijn ex schoonzus en nichtje. Die heeft nog een paar leuke dagen gehad tot en met zondagochtend. Ik heb ondertussen bij mijn vader van alles gedaan, van wassen tot eten koken, brood klaarmaken, boodschappen doen etc. en natuurlijk naar het ziekenhuis met papa, aandacht geven, waken bij mama overdag samen met zus en broer. Het was moeilijk om te beslissen wat uiteindelijk te doen na zondag. J terugbrengen en onderbrengen bij anderen en zelf nog een paar dagen blijven? Of samen nog een dagje blijven en dan teruggaan? Het werd het laatste. We zijn maandagavond laat teruggegaan naar huis. J ging dinsdag weer naar school. Dat was een goede zet. Ze was helemaal happy aan het einde van de dag. De school deed haar goed. Mooi! Ik bleef een dagje thuis om bij te komen en de emoties de vrije loop te laten. Hard nodig want nog niet veel tijd voor gehad.

  De 48 uur kritieke fase ging voorbij, maar het blijft nog steeds spannend. Wat doet haar hoofd en lichaam? Ze is nu halfzijdig verlamd, komt dat weer goed? We moeten veel geduld hebben dat is een feit. En intussen ons leven zo goed en zo kwaad als dat gaat weer oppakken. Valt niet mee, dat merk ik wel. 
     Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl